Promóciós szabályzat


A promócióban résztvevő vásárlók az első vásárlásuk értékéből számított kedvezményre jogosultak a következő vásárlásuknál.  A promócióban bárki részt vehet, aki az új honlapon regisztrált vásárló, sikeres vásárlást hajt végre, és bankkártyás fizetési módot választ. A promócióban egy visszaszámláló jelzi azt az időpontot, amikor a vásárlást már le lehet adni. Addig arra van lehetőség, hogy a vásárló a webáruházba vásárlói regisztrációt hajtson végre, a kosarába összegyűjtse a megvásárolni kívánt termékeket, és beállítsa a vásárlási címadatokat.

A visszaszámláló által jelzett időpontban megjelenik a bankkártyás fizetési lehetőség, és a vásárlásokat be lehet fejezni, ami a promócióban való részvétel feltétele. Jelen promóciós ajánlat mosószódát tartalmazó vásárlás esetén nem érvényes.


A kedvezmények mértéke:

1. az 1-100 leggyorsabban leadott megrendelés után
                 1.a) 5.960-11.920 Ft közötti kosárértéknél a kosár értékének 100%-a kerül jóváírásra a következő vásárlásból.
                 1.b) 11.920 Ft fölött 11.920 Ft kerül jóváírásra következő vásárlásból.


2. a 101-300 leggyorsabban leadott megrendelés után
                 2.a) 5.960-11.920 Ft közötti kosárértéknél a kosár értékének 25%-a kerül jóváírásra a következő vásárlásból.
                 2.b) 11.920 Ft fölött 2.980 Ft kerül jóváírásra következő vásárlásból.

3. az 5.960 Ft alatti kosárértékre a promóció nem vonatkozik.

 

Hogyan tudsz sikeresen részt venni a promócióban? Adunk egy kis tippet.

1. Válogass a szappanok között, és rakd össze a kosarad! Figyelj, hogy 5.960 Ft-nál nagyobb legyen a kosárértéked a szállítási díj nélkül!

2. Kezdd el a vásárlási folyamatot, és egészen a fizetésig tölts ki, és adj meg minden adatot!

3. Készítsd elő a bankkártyádat!

4. Figyeld a visszaszámlálót, és legyél belépve a fiókodba, és állj készen befejezni a vásárlást! Amikor a visszaszámláló kinullázódik, akkor a vásárlási oldal automatikusan frissül, és megjelenik a bankkártyás fizetési lehetőség a lap alján. 

5. Gyorsan nyomj rá, és add meg a kártya adataid az OTP Simple felületén!

A kedvezmény beváltása:

A webáruház a regisztrált felhasználóhoz rögzíti a kedvezményt, amit a következő vásárlásnál automatikusan jóvá is ír.  Azaz nem szükséges megadni semmilyen kupon kódot, csak ugyanazzal az email cím- jelszó párossal szükséges a következő vásárlást végrehajtani.

A kedvezmény érvényessége a vásárlást követő 180 nap. A határidő közeledtéről automatikus tájékoztató levelet is küldünk.

A szállítási díj és az utánvét díja nem tartozik a kosárértékhez.


A promóció ideje:

A promóció a webáruház meghirdetett publikus indulását követő 48 óráig vagy az első 300 vásárlás megtörténéséig érvényes. Ezt követően normál üzemmenet szerint lehet majd a vásárlásokat lebonyolítani.


A promócióban való részvétel folyamata:

A webáruház publikus indulását megelőző időszakban kezdődik a promóció, amit bárki láthat, és elérhet a főoldali promóciós tartalomról. A promócióban egy visszaszámláló jelzi azt az időpontot, amikor a vásárlást már le lehet adni. Addig arra van lehetőség, hogy a vásárló a webáruházba vásárlói regisztrációt hajtson végre, a kosarába összegyűjtse a megvásárolni kívánt termékeket, és beállítsa a vásárlási címadatokat.

A visszaszámláló által jelzett időpontban megjelenik a bankkártártyás fizetési lehetőség, és a vásárlásokat be lehet fejezni, ami a promócióban való részvétel feltétele.  A promócióban csak bankkártyás fizetéssel lehet részt venni.

A vásárlók a vásárlást megelőzően nem látják, hogy hányan vettek eddig részt a promócióban.

A promóciós adatok a webáruház rendszerében benne maradnak, és archiválásra kerülnek. A személyes adatok védelmének kötelme mellett ezekbe az adatokba külön írásbeli kérés által betekintést engedünk. 

Sok sikert kívánunk!