Kedves Látogató!

A Mindig Szappan brand mögött egy maroknyi lelkes csapat áll. Közös küldetésünk az, hogy prémium minőségű, egészség- és környezettudatos terméket adhassunk a kezedbe.

Zékány Zoltán vagyok, szappankészítő. 2008-ban kezdtem natúrszappanok készítésével foglalkozni. Az érdeklődésből mostanra szenvedély lett. Az aktuális alkotófolyamat mellett a szappankészítés múltja is érdekel, ahogy a jövőben rejlő innovációs lehetőségek is lázba hoznak. Figyelemmel kísérem a nagyvilág szakmai újdonságait, és keresem azokat az innovációkat, amelyekkel saját termékeinket is még jobbá tehetjük. Ezért is készítjük szappanjainkat egyre értékesebb növényi olajok felhasználásával.

Az egészséges tisztálkodáshoz megfelelő terméket adni a tudatos vásárlók kezébe, az nagy felelősség. Ennek tudatában piaci jelenlétünkkel már több, mint 15 éve dolgozunk a csapatommal azon, hogy a szappan újra a helyén értékelt, megbecsült tisztálkodószer lehessen. Most már leírhatom: sikerült. Jó érzéssel tölt el, hogy az elmúlt években több száz vásárban, több száz alkalommal tehettünk valamit azért, hogy eljuttassuk a tudatos tisztálkodás fontosságának gondolatát vevőinkhez.

A visszajelzések azt igazolják, hogy a termékeink sikerének, kedveltségének alapja a jól sikerült receptúra, melynek kidolgozásánál az egészség- és környezettudatosság egyaránt fontos szempont volt. Korszerű webshopunkkal mára piaci jelenlétünk az online térben is megerősödött, melytől két dolgot remélünk: egyfelől azt, hogy mostantól nem lehet akadálya annak, hogy minden háztartásba eljuttassuk az egészséges tisztálkodás gondolatát; másrészt azt, hogy idővel a férfiak is rálépnek majd arra az útra, amelyen nőtársaik már olyan rég jönnek velünk.

Találkozzunk a fürdőszobában! Használj mindig szappant!

Szeretettel:
Zékány Zoltán

Köszöntő

Kedvenc szappanjaim

Szívtől házig, avagy miért kezdtem el szappant főzni?

Van különbség?

Antal Vali kedvencei

A bőrünk és a természetes szappan