Tisztelt Látogató / Vásárló!

2009 óta foglalkozom natúr szappanok készítésével. Eme mesterség elsajátítására nem csak a romantika, hanem a natúr kozmetikumok iránti igényem is sarkallt. Napjainkban a kozmetikumok, a tisztasági szerek rengeteg vegyszert, gyakran mérgeket is tartalmaznak, így különösen fontosnak tartottam, hogy ügyeljek rá, hogy mivel tisztálkodom. A szappanok készítésénél elsődleges szempontom, hogy minőségi anyagokat használjak. Kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozom. Ennek köszönhetően használatuk biztonságos és környezetbarát.

Termékeimet eddig főként kézműves vásárokon, fesztiválokon tudtam eljuttatni vásárlóimhoz, de ezek egy-egy városban csupán évente 1-2 alkalommal kerülnek megrendezésre, ezért mindig nehézséget okozott az utánpótlás.  A mostani, kritikus helyzetről meg inkább ne is beszéljünk... Emiatt született az az elhatározásom, hogy teljesen átformáljam, megújítsam a webáruházat, ahol egész évben állok az Ön rendelkezésére.

Kérem Önt, hogy válogasson termékeinkből a webshopban, és ha még többet szeretne megtudni rólunk, akkor nézzen szét az itteni videóink között!

Köszönöm, hogy figyelmével, vásárlásával megtisztel.

Tisztelettel:
Zékány Zoltán

Köszöntő

Kedvenc szappanjaim

Szívtől házig, avagy miért kezdtem el szappant főzni?

Van különbség?

Antal Vali kedvencei

A bőrünk és a természetes szappan